snart...

nu är det bara 3 jobb dagar kvar,sen går jag på semester i 2 veckor, så ska i åka till åland med hela anders släkt det ska blir riktigt roligt..

på onsdag ska vi ha sommarfrukost,jag undrar jag vad det kan vara , hoppas på ett sätt att det handlar om det,men att det görs på ett bra och profsit sätt så att ingen hängs ut....

imorgon blir det stan ska klippa tyra på salong första gången,sen ska vi titta runt lite bara myssa.....
på lördag är det kalas hos grannen,fylle fest...hihihi.. ja vi får vel se om det... har inte varit så sugen på att festa festa på ett tag,men man är ju med ändå och har trevlgt...

var och hämtade tyra idag på dagis och då berättade fröken att det bara var tyra och tyra från deras avdelning som gick på dagis,vad har dom andra barnen för föräldrar...behöver dom inte jobba alls?????
skulle inte vilja ta hem tyra allt för tidigt ändå hon behöver få leka ava sig... så idag var den andra tyra ledig så det vara bara tyra från hennes avdelning så då slog dom ihops med dom andra barnen som var typ 3 st och då var även fritids inräknat..
ja ja nu är det så att det kommit en familj till sågmya som måste jobba så det är bara att gilla läget:)
hahahaha

nej ha en trevlig kväll.....

tyra på sitt 2 års kalas


ÅÅÅÅÅÅ........

Ååååå vad arg jag kan bli.... hur är man funtad när man gör som han gör..
han är helt dum i huvudet....

idag har jag varit ledig, började dagen med att sy på ett seglartyg till anders, som han ska ha till flotten det gick så där, men till slut fick jag till det. sen har jag börjat läsa på en super bra bok och jag kan inte lägga ifrånm ig den,så jag satt ute i solen och läste en stund så skönt, hemma ser det ut som en bomb har slagit ner, ska börja plocka undan lite..
min eftermiddag vart som den vara efter ett samtal,men det är vel som vanligt bara bita ihop och hoppas att vi snart kan fixa till detta problem...

tyra är så roligt nu, hon hittar på allt möjlig och härmar en hela tiden ska även hjälpa till med ALLT och frågar om vi vill ha saker. så duktig lill tjejen.

anders har åkt till stugan och kommer hem i morgon bitti, rätt så skönt att sova sjlv :) det tycker han oxå ......:)

har beställt en dvd till bilen idag så att tyra och robban kan titta på film när vi åker till åland,nu är det inte långt kvar till det att vi ska åka den 12-19 juli.. det ska bli roligt, hoppas att vi får bra väder bara..

har även beställt tyras riktiga först klippning idag.. hoppas det går bra..hon har så lång hår nu och jag får inte riktigt till luggen på henne,vill inte ha den där stora som man själv hade som liten,men jag tror att hon har ärvt lite av mitt hår så jag får nog stå ut med den ett tag till...

nej nu lär jag sätta fart för snart sommnar jag i soffan som vanligt...


snart vet jag!!!!!

midsommar...

Ja då var denna helg oxå över..
i fredags var vi i tällberg och kollade  på midsommarshoppet det var riktigt trevligt..det kom en skur men sen vart det fint väder..
sen åkte vi till farmor och farfar och grillade med robert så myssigt, hade underhållning av anders och robert så fint :)
på lördagen så vart det lite fix hemma sen kom min kusin och hans tjej över silmacka och snaps... efter den ville dom åka ut med flotten så vi kastade ihop middagen och åkte presic när regnet kom vi satt i bilen och väntade och efter en stud slutade, åkte ut till den vara solen. ¨t mat och solade...det är så härligt att vara ute med flotten,varför gör man det inte oftare för,det går så bra med tyra oxå hon har inte trillat i ännu.(peppar peppar ta i trä)
när vi kom i land så kom det en till liten skur snacka om att vi hade tur, åkte hem och tittade fotbollen och åt ännu mera.. uch hur mycket man egentligen kan äta....

idag har det varit lungt, varit ute och fixat.. cyklat med hela familjen en tura och ätit glass..

vi håller på att få tyra blöjfri,det går så där..men hon är duktig....
det har varit en jobbig helg för henne,ingen sömn när hon skulle så det har varit lite sur imella åt,men inget som man inte kan trolla bort...

ja en veckas ledig het gick ju så snabbt, imorgon väntar jobb igen men bara i två veckor,sen är det semester i 2 jobba2 ledig 2. det ska bli så skönt...

nej nu ska jag städa i sov rummet innan kag skla lägga mig...

god natt

mamma ledig!!!!

Tänk vad skönt att man kan ta ledigt utan att behöva ta semester och man får betalt..:)
ja denna vecka ska jag vara mammaledig,dels för att anders har en aktivitet i rättvik oc hså har vi ju fått den nya familjemedlemmen en valp...obbe, så jag lär vara hemma och ta hand om honom,nog för att han sköter sig själv..men ändå skönt att vara hemma.
har lagt ut en MASSA saker på tradera, äntligen inte en dag för sent.

hoppas jag får ute lite pengar nu bara behöver till vi ska till åland..:)

har varit ute oxå och plockat ihop gräs och soppat gruset, ian våran granne trodde jag var knäpp,men lovade att fixa den nästa gång :)
ska köpa krukor och blommor och ställa nera vid vägen så det blir fint.
ska ävenköpa en skylt som finns på åhlens som det står stop på och ställa nera vid vägen så får bilisterna en tankteställning,dom kör ju så jävla fort... det är 70 men det går vel i 100 förbi huste...

hoppas att livet på jobbet snart är fixat vi är hela butiken som ska lösa detta nu, jag hoppas att dom lyssnar på oss annars går vi allihopa..:)
i helgen ska vi till tällberg jag och tyra, sen ska vi nog bara vara hemma och åka bastuflotte, hade andra planer men dom blir nog inte av, skulle inte tro det ialf..

nej nu ska jag forstätta att fixa penagar.
ha enb ra dag
GLAD MIDSOMMAR!!!!

RSS 2.0