kupolen......

Så har man avklarat en dag på kupolen oxå,är så roligt när anders vill vara med. tittade på visningen roligt att se,men visst saknar jag att vara med, men nu ska jag få vara med på en bröllopsvisning jippy....
det ska bli riktigt roligt..

tyra busar omkring hela dagarna börjar bli riktigt roligt att vara med henne, hon pratar och skrattar nästan hela tiden.

just nu sitter anders i soffan och tittar på leksand- mora jag vid datorn och tyra springer runt :)

imorgon är det städ dag hela dagen..

köpte ett par pippi stövlar åt tyra idag då hon är helt frälst i pippi... hon säger pippi hela tiden. har även en beställt ett regnställ med pippi på det kommer bli jätte bra..

köpte en fin väggklock idag,anders skulle skämta med mig,men jag tyckte att vi skulle testa och se hur det vart,hoppas det bli bra, jag tror det. annars vard et lungt på shoppande idag inte så mycket. anders fyller ju år snart och han önksar sig bara dyra saker :)
nej nej nu ska jag dra mig....

friksa.

Jag hatar att vara sjuk. men kan inte göra något. + att man missar massa arbetstid.  ifredags gick jag hem bara där fick jag -15 timmar + idag 15 timmar minus typiskt att man ska vara sjuk..
men idag är jag lite bättre iallafall skönt så då kan jag fixa hemma och städa och sånt som inte vart i helgen.
tyra är det inga fel på hon är hur pigg som helst.

försöker få tag på en cykelvagn som man kan ha som barnvagn,men dom stiger så mycket ipris hela tiden vill inte ge så mycket,men jag måstenog göra det snart,för jag vill verkligen ha en. hoppas jag får en i morgon ellervinner en rättare sagt.

discot gick jätte bra i torsda besöks rekord riktigt roligt..

nej nu lär jag sätta fart.

vem du nu är så ha en bra dag.
:) 

disco...

ikväll är det dags igen för anders disco i rättvik. ska bli roligt.
men jag mår inte så bra.
tyra är bättra men får inte gå på dagis just för att hon spyde igår så då lär jag vara hemma i dag oxå.
vaknade i morse och kännde mig dålig, men jagt änkte att det går säkert bra ska ju ha dans ikväll oxå.men ikke sa nikke, när jag var på vägg hem från att ha handlt påsk mat så vart det sämre, bara att ringa helena och ställa in dansen,då visade sig att en annan ledare oxå är sjuk typiskt. men vad ska man göra mn   jkk...( tyra ville säga något oxå)...
nej nu lär jag försöka göra något är hemma innan vi ska åka, får vel se hur denna kväll kommer att bli.

GLAD PÅSK alla ni som läser!!! :))

magsjuk...

så skulle man äntligen börja jobba igen efter att haft sin mini semester, men ikke...
satt vid borden å läste tidningen då kommer tyra och ställer sig framför mig och sen bara väller det ur henne,hon hatar att spy. jag med..:)
så nu blir det tt vara hemma med henne idag så får vi se vem som blir hemme imorgon. hade sett fram emot att få jobba faktiskt.

jg måste titta efter ett nytt jobb, det är så mycket skit hela tiden och man blir så trött på att det hela tiden blir fel och att man ska rätta till det inte mitt jobb längre. om man säger som så det är fel perssoner som är på fel platser annars hade jag inte ens funderat på att göra något annat.

men men vem vet vad som kommer att hända.

så åter till dagen. det som skulle göras ihelgen kan jag ju fixa idag typ städa,det behövs verkligen,dammet jagar en.hahahaha....

nej det är vel bäst att sätta gång så att jag hinner med allt idag.

hej hå

hemma...

nu har vi varit å en lyx resa till berlin.
det har varit jätte skönt, vi har sett berlins alla kulturela delar. mycket om krigen ochmuren.
vi kom i fredags kväll, vi började med att gå ut och äta sen titta vi oss runt lite,lördagen gick vi typ genom hela berlin för vi letde efter en affär som tydligen skulle vara så bra med som hade lagt ner ca 6 år tidigare, typiskt bara att vandra vidare,sen vart den taxi tillbaka. åt lunch och myste,begav oss till köpcentrum men var så trött att det vart bara en kläning till kvällen. hem till hotellet där personalen väntade, det är värdens finaste hotell vi bodde på snacka om att det var lyx.
sov en stud och duchade, gjorde iordning oss för att äta middag och sen gå ut ochdansa lite, vart dok en tidig kväll,vi gick hem vid halv tre då som de flets folket kom för att börja festa.
dagen efter åkte vi ut och titta lite mera och åt frukost ute när vi gick för bi en klubb vid tolv tiden så stängde dom snacka om att festa länge.

Tyra var hos farmor och farfar hade gått jätta bra. när vi hade lämnat av mike och madde åkte vi hem lastade ut bilen och åkte till rättvik åt mat och sen åkte vi hem tyra var så trött så det tog ca 1 sek till at hon samnade i bilen hem la henne i sängen skulle titta på reprisen av melodiestivalen men orkade inte vara uppe, gick och a mig sov några timmar sen börjde tyra spy, jippy.... uppe nästan hela natten. och jag sover inte bra borta så jag har inte sovit så bra  på hela helgen,men men .....

nej nu ska jag leka....

ett tag sedan

ja det var ett tag sedan jag skrev,men tiden bara riner iväg..

i natt eller morse så ringde dom från sos, det gick ett inbrottslarm på jobbet,det var ju bara att klä på sig och promener ditt. självklart var inte anders hemma annars hade han följt med,så dom fick skicka en polis bil,vill ju inte gå in själv när det är inbrottslarm som larmar.
mot min vilja så lämnade jag tyra som tack så lov som djupt,gick till jobbet. möte polisen kollade byggnaden men såg inget stängde av larmet och fick skjus av polisen hem, skönt ville inte springa hem.
vel hemma låg jg i min säng och tänkte för mig själv att dom ringer snart igen och ja deet gjorde dom samma larm larmade.
skit oxå hur ska jag göra nu då vill inte lämna henne igen, för nu kan hon vakna när som helst. pratde med polisen dom skulle inte skcika en till bil för den närmaste fanns i borlänge.
ja fick ringa åsa som jag väckte. hon kom ner för att passa Tyra, hennes sambo Magnus följde med mig till jobbet. kolla dörren igen inge. hem igen och nu har ag inte hört något. skönt...

tyra då o hon börar nog bli lite suk tror jag,bara gnäller hela tiden... men hon är så myssig..
snart åker vi till berlin jag anders mike och madde. tyra ska vara hos farmor. åå jag längtar. ska blir så trevligt.

nej nu ska jag titta lite på nätet sen städa och kanske måla klart tyras rum, vi får se vad som händer..

hej då

RSS 2.0