jobb jobb jobb.....

Visst är det roligt att ha ett jobb, ja om man kännde att men kunde utveklas hela tiden så är det roligt, just nu är vi i ett stopp, händer inget,hoppas det kommer igång snart.

köpte min första bil igår oxå, inte den finaste med det är anders som ska köra den mesta dels. det vart en ford (caddy). perfekt att ha som jakt och last bil, bra utrymme att paka i.
ja så nu har jag allt.
sambo
hus ,hund, bil, barn, pansionspar hahaha
vi satt och diskuterade på jobbet igår om vuxenpoäng och jag vann, om dom bara visste...hahahaha

nej nu har jag betalat alla räkningar så nu ska jag göra mig i ordning för att gå till dagis med tyra i detta regnväder, jippy... + att jag fortfarande har ont i min fot, inte ro´ligt,men det är bara att bita ihop och gå det.

ha en bra regning dag.

ont ont ont.....

"ska man vara fin får man lida pinn.!
ja dom orden lärde min mamma mig när jag var liten och dom sitter i ännu...

vi hade modevisning i lördags i leksand, när det var insjödagen riktigt roligt, tills jag gör ila mig. ska ta ner cykeln från scenen,men det finns ingen som tar emot den så jag får ta ner den själv och ställa den på sidan av scenen, kliver ner från trappen och pang säger det i foten, ont som bara den vet att jag har brottom till nästa ingång jag ska även hinna få in tyra till sin ingån,men jag blir bara stående och tårarna rinner ner för kinderna, aj så in åt helvetet.
det tar någon sekund innan folk hinner fatta vad som har hänt. johan flyfter in mig i tältet och sätter up min fot, dom andra gör klart visningen...barvo..
eva hämtar ambulans personalen som tittar på foten, gör inte så mycket går till röda korset som pinar mig med att linda om foten 3x 20 min ajajaj måste jag bara säga onte gjorde det, och inte kunde man vara anonym heller  håret fixat sminkad av kicka så man syntes om jag säger så. alla tittade på mig, men jag bjuder på det...

efter att dom hade gjorde mig illa så gick jag runt för att få foten att komma tillbaka, gick och åt lunch tänkte att det är lungt jag kan gå andra visningen, vi får göra några ändringar bara.

sätter mig ner e stund och vilar,ddet skulle jag aldrig ha gjort nu gjorde det ännu ondare. 2:a visnigen börjar och jag är med ont som fan menjag ska upp. Eva står och tittar och ser hur jag lider på scenen.
en av entreerna så har vi en massa vändningar som jsg sa att jag inte skulle göra,men väl uppe där så är jag så dum att jag gör det ändå...skyll mig själv för på kvällen när kaj kommer hem så kan jag inte ens stödja mig på foten ens tänka tanken att stätta ner foten på golvet, det bara dunkar och strlar smärta i hela benet.
nu efter 3 dagar kn jag börja att gå normalt, så i morgon blir det jobbet igen....uch.......

tyra var ialf jätte duktig på scenen hon älskar att vara där och tralla runt...

nej nu ska jag städa och klippa gräset, vi får vel se hur det går.....

hemma....

har kommit hem från våran 2:a semester. vi har varit hos min mamma och hennes nya kille bengt.
det var rätt så skönt att bara få vara borta några dagar, kannske inte den bästa veckan men vi hade ju inget val, på måndag börjar jag jobba igen uch.... jag vill vara hemma.

idag ska jag klippa gräset det är så lång har inte hunnit tidigare så nu får jag straff och klippa den 2 gånger,men det ger ju lite träning ialf, måste dock skynda mig innan regnet kommer.

Anders har börjat på sitt nya jobb idag, spänande han ska vara lärare i orsa på en turist utbildning, det kommer passa honom som handen i en handske.
ja som sagt på måndag börjar allt igen jobb dagis och vardagen... jag älskar verkligen semester vill ha det jämt.

tyra då hon blir bara högljudare för var dag som går.
hon är så envis och vägrar be om hjälp så hon bara skriker och skakar så vi har mycket jobb där att försöka få henne att lugna ner sig lite, det kommer vel bli värre på dagis oxå eller så har vi tur och det går åt det rätta hållet... men hon är ju helt underbar annars..
när något oväntat händer  hör man genne säga " hoppsan" det låter så roligt

favorit på tv nu är hjältarna på playhouse disney.. hon vill se dom jämt, förrut vard et phu... skönt att få lite växling..

håller på att kolla in en till bil måste ha en nu..... det är inte lätt jag vill ha en snygg och ny bil men till en bra pening, det är inte lätt och dom jag hittar så har alltid ndra komentarer att den modellen är skit och vidare,det är jätte bra men ändå behöver ju en nu, men nu har vi nog en lösning vi får vel se hur det går...

nej nu måste jag börja med vardagens alla upgifter..

hemmafru jajamensan......

mässa....

i helgen har anders sin jakt mässa i rättvik, mycket jobb som ska göras och jag blir alltid proppad med saker som jag ska fixa, det är rätt så roligt fktiskt så jag klagar inte. och när det är sånt här skit väder så kan man ju inte göra så mycket annat heller.
nu sitter jag ioch fixar röst sedlar sen ska jag packa och åka och lämna tyra hos farmor,denna dag kommer gå jätte snabbt.

på mpndag ska vi åka till mamma i 3 dagar sen blir det hemmåt och till helgen ska jag och tyra vara med på visning på injsödagen, hon är jätte duktig när hon går modell.hon fick 2 entrér en med mig och en själv,jag tror det kommer gå jätte bra.

nej jag lär sätta igång med alt som ska fixas om jag ska hinna innan jag måste åka....

ha en trevlig helg alla ihopa..



kramar

ojojoj vad tiden går...

fick en fin komentar igår att jag inte var så snabb på att uppdatera mina sidor på nätet *LER*
ja jag vet.. men min dator är så seg att jag inte orkar och när jag vel ska göra det så skiter sig allt...
men jag lovar kristin jag ska försöka bättra min...:)

igår var vi på krfätskiva hos mike och carro det var jätte trevligt.
mike och carro- rasmus och lukas
petter och kristin- alfons &iris
fredrik och emma- johanna & ?
viktor och malin- ella &edith
anders och michaela- tyra.

det var alla jobbar kompisar till anders kilarna har jobbat i hop tidigare, men vi tjejer känner varanda oxå genom jobb och nöjen...

det vart en sen kväll och första kvällen på länge så sov tyra hela natten i sin säng. skönt...

idga blir det städ och pyssel dag.
måste oxå bestämma mig för om jag ska köpa bilen jag har fått förfrågan om fast att alla är emot det,men jag tycker ju om att köra den, ja ska ta mig en funderare idag och bestämma mig, vi behöver ju en till bil det är bara så.

nej nu lär jag sätta igån skriver mera senare...

RSS 2.0