hostar..

Nu har jag hostat i 3 veckor. i lördag släppte den men jag trodde att det skulle bli bättre men nu hostar jag så att jag spyr istället. tydligen så går det ett virus ute bland folk,var in till vårdcentralen då berättade dom att det var flera förra veckan som ringt in,dom hade tagit in några för prover men det var inget,men jag hade tur att komma in dels för att jag är gravid.
fick en hostmedecin samt att jag skulle vara vaksam att om jag fick feber då skulle jag kontakta dom igen för då kunde det vara lungininflammation. uch det vill jag inte få.det är ju jul och allt.

apropå julen så är det bara 3 julklappar kvar en är beställd men ej kommit det är anders sen är det till mamma och bengt + hackmora...HJÄLP!!!!!
 nu blir jag hemma tis-torsdag sen jobbar jag helgen tror jag ialf.sen blir det måndagen sen är jag ledig 2 dagar. då på tisdagen blir det handling av julmaten på morgonen för att senare under dagen börja baka och laga till allt, vaddå ute isista sekunden *ler

TYra hade lucia firande på dagis idag ute,det var jätte fint... förra året var det inget som var lucia i år var det 7 st... tyra som hade övat hemma i 2 veckor satt mest på sin matta och lyssnade. ville ju att hon skulle sjunga iett hus hon är så duktig på den kan alla rörelser... min lilla tjej.

Igår hade jag och anders en jätta myssig kväll det var så länge sedan sist, önksra bara att det kunde hända lite oftare.
men det vart ändå en tidig kväll han hade jobbat  i älvdalen på ett disco och jag hade jobbat + inte fått sova ordentligt då jag hostade hela natten så vi la oss tidigt,anders somnade på en gång jag hostade och när jag nästan somnat så vaknade tyra och la sig i våran säng, hon ville ha det ena efter det andra hon fick lite vatten sen pratade hon i ca 1 timme innan jag fick henne att somna,uch...sen upp vid halv sju och göra iordning oss.

jag vill att han ska vara hemma!!!!!

ha en bra dag.

till robbert: Ja vi har väntat men mest på dig!!!!
ska bli så trevligt på tisdagen,du får gärna vara med och handla om du vill kan behöva barnvakt av tyra :)

tankar...

Jag fick hör att jag ska sluta tänka och bara leva (låter hårt men det var vel menat)

men jag kom på mig själv idag på jobbet att jag tänker SÅ mycket på allt som händer/hänt i mitt liv den sista tiden och jag blir bara arg och förbanad.
varför ska det vara så svårt att bara vara?
men jag är en sådan person.jag måste tänka för att få ut allt, för då inser jag (förhoningsvis) att det skulle aldrig ske som jag har tänkt.

det som händer händer!


trött....

....uch jag vill göra något nytt..

träffade en arbetskomis igår som är hemma men sin lille son nu,hon frågade hur det går med magen? oj tänkte jag jag hinner inte ens tänka på den.
var in på familjeliv igår och tittade visade sig att jag var i vecka 27? vad hände 95 dagar kvar till förlossning.
oj vad tidenriner iväg.

imorgon är min lediga dag och som vanligt är det full rulle, jag ska träffa banken åka till moster och sen till mormor,funderade även på om jag skulle ta kupolen imorgon och skita idet på fredag kväll. måste bli klar med julklapparna snart orkar inte dra ut på det längre.

nästan alla har stannat inom min penga gräns utom anders som vanligt som snart ligger på 3000kr fattar inte hur det går till men han kommer bli glad *ler*

Jag är så glad att jag har honom i mitt liv...

idag skulle jag göra så mycket innan jobbet men son alltid när jag börjar tolv somnade jag i soffan så ny blir det att göra i sig iordning ocg pallra sig till jobbet idag igen.
idag kommer varor så det blir lite mera att göra skönt....

jag saknar någon att kunna prata med alla mina kära har slutat nu är det bara att försöka stå ut tills man får gå hem.

nu ska vi äta en smörgås sen drar vi hej hopp

Ärlighet...

Ärlighet vara längst tänk på det.
att vara ärlig mot människor som man bryr sig och älskar är det bästa men kan ge den personen.
Jak kan oxå vara rädd att den andra kan bli ledsen,men det är så viktigt att vi är ärliga mot varandra.

Nu har jag och anders börjat sätta upp köket, FAn vad bra det blir är så nöjd. ikväll ska vi sätta luckorna och hyllor,lådorna sen är det delen klar. ja nästa ialf vi ska även bestämma oss hur vi ska ha väggen,tapete eller måla mosaik??? ja många frågor.
golvet tog vi bort här om natten,det är så mycket nubb i golvet så jag satt drog ut nubb i ca 1 timme :)


Tänk att ett litet sms kan bli så stort och feltolkat?
en jobbarkomis får sms av en kille där han använder mycket smilisar som ;) flörtgubben och skriver puss och kram men han menar inget,man ska nog tänka på vad man skriver till andra,folk kan tolka det fel och man blir sårad..

magen växer,men jag känner inte bebisen mycket. max 1 gång/dag..Lite tråkigt fast ända jag har redan gjort detta en gång vill bara få ut den lille nu så men kan börja fokusera sig på annat.

har inte fått svar från försäkringskassan heller hoppas att det kommer förre jul,måste ju få veta.

tyra hon blir bara roligare dag för dag. just nu är hon på väg upp för att hämta dagens paket, hon tycker det är så roligt.

isöndags var det dop för joline,jätte trevligt och myssigt,snart ska vi göra samma sak.det blir i sommar någon gång.

neh jnu ska jag plocka in tvätten sen gå till jobbet
ha en bra dag till er som läser...

hemma....

.....är hemma idag men världens huvudvärk.
vad är det som händer?
en tjej på jobbet har blivit sparkad för att hon tycker för mycket,får det ens gå till så?

en gammal chef var på jobbet i måndags, så intressant......

denna vecka har verkligen varit ett helvete, när man tror att det är på vä att bli bra så börjar allt om igen, fast nu nästan ännu värre.
fan vad jag hatar detta, förlåt att jag har kännslor och att jag bryr mig. ska sluta tänka på allt och bara vara får vi vel se om det blir bättre(inte för att jag har gjort något fel) men vad ska jag annars göra?
vill bara att allt ska bli som vanligt,vet inte riktigt hur,men jag får vel lita på att folk kommer vara ärliga nu som dom har sagt.

igår var en ledig dag och ni vet att när jag har en ledig dag så är det miljonersaker som ska göras.
var först till läkaren med tyra för att kolla spåket hon tyckte tyra pratade jätte bra.
sen åkte vi till rättvik och hälsade på farmor, vi tog bilen vidare till nittsjö och ett till ställe och fixade julklappar och doppresent, känns skönt börjar komma lite på plats ialf.

Ni som lämnar komentarer får gärna skriva vem det är ifrån? *Ler*

nej idag ska jag baka saffransscones till Anders inflyttnings fest på kontoret i morgon.
+ tvätta klart all tvätt. men först ska jag se om huvidvärken försvinner.

ha en bra dag

tänk om...

tänk om man fick höra det man behövde höra?
Tänk att allt skulle gå lite fortare till det bättre då!

RSS 2.0